Enric I. Canela

Només cal que es posin els recursos necessaris, especialment em fa por a casa nostra. El Consell de Ministres europeus de Competitivitat van mostrar divendres el seu suport a l’estratègia “insígnia” comunitària “Unió per la innovació”, que pretén potenciar la recerca europea per fomentar el creixement econòmic i la creació de llocs de treball de cara a 2020.

El Consell de Competitivitat (Mercat Interior, Indústria i Recerca) de la Unió Europea (UE) va adoptar unes conclusions en què es proposa un enfocament integrat en matèria d’innovació i estrènyer la cooperació entre els estats membres.

Els ministres van destacar especialment el paper de les pimes per aconseguir resultats positius, i van advocar per que tinguin millors condicions d’accés al finançament, capital d’inversió privat o instruments comunitaris de finançament (inclòs el Banc Europeu d’Inversions).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació