Creixen les TIC a Catalunya


Enric I. Canela

Segons Idescat el 73,1% de les llars catalanes disposa d’algun tipus d’ordinador i un 67,2% té accés a Internet a través de banda ampla, segons l’Enquesta sobre equipament i ús de tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a les llars 2010. Pel que fa a l’ús de les TIC, el 67,7% de la població és usuària habitual d’Internet i el 37,6% ha comprat alguna vegada a través de la xarxa.

L’Idescat presenta els resultats detallats de l’enquesta per al conjunt de Catalunya. Aquesta estadística té una periodicitat anual i proporciona informació dels principals indicadors d’equipament a les llars i d’ús de les TIC per part de la població catalana.

Podeu veure a l’enllaç els resultats detallats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació