Enric I. Canela

Llegeixo que més de 150 estudiants s’han manifestat aquest dimecres al migdia davant la facultat de Dret i Economia de la UdL contra la nova llei aprovada l’any 2006 que exigeix als estudiants fer un màster per exercir d’advocats o procuradors. A més, critiquen que, quatre anys després, encara no s’ha desenvolupat aquest nou reglament que començarà a aplicar-se el novembre del 2011. El degà de la facultat de Dret i Economia de la UdL, Pere Enciso, considera que s’hauria d’incloure el màster en els nous estudis de grau però no als estudiants que van començar la llicenciatura amb unes ‘regles de joc’ que ara l’administració vol canviar. La nova llei afectarà uns 200 alumnes a Lleida.

D’això fa anys que se’n parla. De fet llei del 2006, no hi veig la sorpresa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació