Enric I. Canela

El ple de la Cambra Alta ha aprovat avui per unanimitat una modificació d’una moció del PP, que insta el Govern a potenciar el suport als estudiants universitaris, facilita la seva inserció laboral i incentiva l’excel·lència.

El Grup Parlamentari Català, en la figura de la senadora Rosa Núria Aleixandre, ha estat l’impulsor d’aquesta modificació i ha inclòs diversos punts que milloren la iniciativa potenciant els programes d’iniciació professional per als recent graduats. Tal i com ha explicat Aleixandre, això es podrà fer en col·laboració amb les Administracions, les empreses i les universitats mitjançant convenis que facilitin una reorientació cap a àrees de major demanda de professionals en aquelles titulacions amb dificultats d’inserció laboral.

La moció també incorpora les propostes de CiU relacionades amb la creació d’incentius en els diferents nivells universitaris per a estudiants que obtinguin resultats excel·lents, vinculats al mèrit i la capacitat.

Paral·lelament, Aleixandre ha denunciat que tots els Executius d’Espanya han incomplert reiteradament el traspàs competencial de la gestió de les beques i això els farà batre el rècord a la nul·la voluntat d’un Govern democràtic a acatar les ordres, no només de les Corts, sinó també del Tribunal Constitucional.

Una autèntica vergonya que simbolitza la manca de respecte que té el govern espanyol a Catalunya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació