Barcelona Biotech


Enric I. Canela

Impulsar la Biotecnologia és absolutament necessari per situar Catalunya dins l’¡economia del coneixement. Hi ha les condicions i cal aprofitar-les. Un pas més es va donar el passat dia 2.

Podem llegir al web de Biocat que el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi William Carnes, i el president de la Comissió Executiva de Biocat, Manel Balcells, van signar el passat dia 2 un conveni de col·laboració que regula l’ús de la nova marca “Barcelona Biotech”, registrada per part del consistori.

Mitjançant aquest acord, es coordinaran les accions per a la promoció i projecció de Barcelona com a entorn atractiu i dinàmic en els àmbits de la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques.

El tinent d’alcalde Jordi William Carnes va assenyalar que aquest conveni representa una gran oportunitat per a Barcelona, per situar-se com a ciutat capdavantera en el sector de la biotecnologia i per continuar atraient talent i inversió a la ciutat.

El president de la Comissió Executiva de Biocat, Manel Balcells, va apuntar que suposarà facilitar la projecció de Barcelona com un entorn geogràfic atractiu i dinàmic en el sector de la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques, tant en l’àmbit estatal com internacional.

Aquest acord també servirà per contribuir a l’atracció d’empreses foranes i d’inversió estrangera en el sector bio. També es promourà el coneixement i es vol millorar la percepció de la societat catalana envers la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques.

Per tot això, tant l’Ajuntament de Barcelona com Biocat promocionaran la ciutat de Barcelona mitjançant la participació conjunta en fòrums, congressos i fires que es considerin estratègics per a la projecció de la nova marca “Barcelona Biotech”. A més, col·laboraran perquè la ciutat aculli esdeveniments de relleu en l’àmbit internacional d’aquest sector.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació