Enric I. Canela

Llegeixo que el secretari general d’Universitats del Ministeri d’Educació, Màrius Rubiralta, en resposta al diputat d’ERC al Congrés, Francesc Canet, sobre la situació dels psicòlegs clínics d’Espanya, va explicar que el pròxim 20 de desembre es presentarà la proposta del Ministeri de Sanitat d’incloure a la Psicologia clínica dins de les professions mèdiques amb atribucions, ja que aquesta matèria contempla dos àmbits, el clínic i el social.

En aquest sentit, va reconèixer que la situació jurídica d’aquests professionals clínics ha de ser resolta i va reiterar que, actualment, es donen dues situacions per als psicòlegs: L’estructuració dels ensenyaments futures amb l’adaptació de la carrera de Psicologia, dins de l’Espai Europeu d’Educació Superior, així com trobar una solució per als professionals clínics.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació