Enric I. Canela

Bona notícia. Llegeixo que després de la Conferència General i la Junta del CIC s’ha acordat la creació del Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes.

El consell tindrà com a objectiu representar els estudiants catalans i portes les propostes que s’estimen oportunes als rectors i als consells d’universitat.

L’acord va ser fixat després de la Conferència General del CIC celebrada el dia 02 de desembre. El cinquè punt de l’ordre del dia consistia en la proposta de creació del “Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes” (CEUC). Després d’una presentació per part del rector Giró (UPC) i la intervenció de tots els estudiants, el comissionat i alguns vicerectors, la Conferència va informar favorablement sobre aquest punt.

Posteriorment, la Junta del CIC celebrada a en finalitzar la conferència, els rectors i presidents dels Consells Socials han acordat la creació del CEUC.

La reunir va tenir lloc a l’Aula Magna del Rectorat de la Universitat de Barcelona, i va comptar amb la presència del Consell, els rectors i presidents dels Consells Socials de les universitats catalanes i els representants d’aquestes universitats, l’Institut d’Estudis Catalans i el Govern.

El CEUC és el resultat de tot un any de treball d’un Grup de Treball de la Comissió d’Estudiants del CIC, que ha comptat amb el suport de la professora Mariona Ferrer (UPF) i el personal del Departament d’innovació, Universitats i Empresa (DIUE).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació