Científics contra la crisi


Enric I. Canela

Podeu llegir que el passat mes de juny, a la seu central del CSIC, es va celebrar un acte per expressar el nostre suport a l’esperit crític tant en la comunitat universitària com en la comunitat científica i, amb aquesta mateixa intenció, més de 2.000 signatures d’universitaris i investigadors van subscriure un manifest.

L’evolució de la situació reclama nous esforços crítics davant l’aclaparadora informació que se’ns imposa des dels mitjans, i per això presentem un nou manifest en aquesta pàgina web, perquè els qui estigueu d’acord el subscrigueu.

Per tal de debatre sobre l’agreujament de la situació i analitzar les perspectives d’actuació que podem impulsar des de la Universitat i la Recerca, us convoquem a l’acte que tindrà lloc el proper dijous dia 16 de desembre a la seu central del CSIC (carrer Serrano núm.

117) a les 18:30 hores, amb el títol Científics i universitaris davant la crisi.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació