Enric I. Canela

Fa uns dies es va publicar l’article Diets with High or Low Protein Content and Glycemic Index for Weight-Loss Maintenance (Thomas Meinert Larsen, Ph.D., Stine-Mathilde Dalskov, M.Sc., Marleen van Baak, Ph.D., Susan A. Jebb, Ph.D., Angeliki Papadaki, Ph.D., Andreas F.H. Pfeiffer, M.D., J. Alfredo Martinez, Ph.D., Teodora Handjieva-Darlenska, M.D., Ph.D., Marie Kunešová, M.D., Ph.D., Mats Pihlsgård, Ph.D., Steen Stender, M.D., Ph.D., Claus Holst, Ph.D., Wim H.M. Saris, M.D., Ph.D., and Arne Astrup, M.D., Dr.Med.Sc. for the Diet, Obesity, and Genes (Diogenes) Project . N Engl J Med 2010; 363:2102-2113 November 25, 2010).

L’article, encara que fet amb pocs individus (1.209) posa de manifest que si després de fer règim es pren una dieta amb aliments d’índex glicèmic baix i amb una mica alts en proteïna el pes no es recupera, mentre que dietes amb índex glicèmic baix i proteïna baixa; índex glicèmic alt i proteïna baixa; i índex glicèmic alt i proteïna alta fan que el pes es recuperi.

Madri+d el recull (Carne y garbanzos para no volver a engordar) i diu que el problema és que la majoria de la gent no segueix les recomanacions dels metges i torna a engreixar-se. La raó, per a mi, és ben clara, les recomanacions dels metges són dietes que no produeixen plaer i sense plaer res cap dieta es manté massa temps.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació