Enric I. Canela

Fa uns dies el Consell de Govern de la UB va aprovar la normativa de creació d’empreses de base tecnològica, en concordança amb el que preveu l’Estatut de la Universitat quan afirma que «la Universitat de Barcelona pot crear i promoure, i participar en el seu capital, empreses de base tecnològica per realitzar recerca i explotar els resultats obtinguts i transferir-los a la comunitat i a la societat».

Aquesta era una necessitat per facilitar els tràmits quan hi hagi alguna proposta. Un amic i company m’explicava el que l’estava costant posar fil a l’agulla. Els problemes neixen del fet que hi ha diferents entitats del grup UB i a vegades hi ha conflictes. Tal com estaven les coses a la gent se li treien les ganes d’intentar-ho.

Bé, tenim normativa, ara només falta la iniciativa per crear-les.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació