Enric I. Canela

Ahir mentre era a Santander al 4t Fòrum CIBERNED vaig llegir que havia mort Maria Jesús San Segundo, després d’una llarga malaltia. No sabia que estava malalta.

Fa bastants anys que coneixia a Maria Jesús San Segundo. Vam coincidir en alguna reunió de l’Informe Universidad 2000 que coordinava Josep M. Bricall (més conegut com a Informe Bricall), més tard quan jo era membre del Consell de Coordinació Universitària ella va ser nomenada ministra d’Educació i Ciència. Només va estar dos anys perquè els embolics interns del PSOE van fer que el president espanyol la sacrifiqués. Ella tot i ser la ideòloga de Rodríguez Zapatero durant la seva etapa de candidat no estava integrada a l’aparell del PSOE, em sembla que no era ni militant.

Va ser una llàstima perquè segurament amb ella alguns dels despropòsits associats a la reforma derivada del compromís de Bolonya no s’haguessin fet.

Jo tenia força relació amb el seu equip i sé que ho va viure molt malament. Imagino que es va veure traïda pel president espanyol. No el coneixia bé.

M’ha sabut greu, crec que era una dona senzilla, intel·ligent, abocada a la seva feina i que estimava la universitat.

Un sentit record.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació