Enric I. Canela

He llegit un parell d’article relatius al problema de la capella que té la UB a la Facultat d’Economia i Empresa (La UB pondrá «la capilla» a debate i La UB se compromete con los alumnos a estudiar la instalación de una capilla).

El que diuen m’agrada:

La vicerectora d’Estudiants, Gemma Fonrodona, s’ha compromès amb els estudiants a tractar sobre la instal.·lació d’una capella en la recentment fusionada Facultat d’Econòmiques i Empresarials.

Gemma Fonrodona obrirà així un debat amb la resta d’òrgans de govern de la UB per tractar l’assumpte, després d’haver rebut un manifest dels alumnes per a una universitat laica en què critiquen la cessió d’un espai públic a l’Església a més de pagar un milió de pessetes a l’Arquebisbat per a la gestió del lloc.

M’he manifestat, creant una certa polèmica, dues vegades sobre el tema (El problema de la capella de la UB i Volem una sala d’estudis a la Catedral de Barcelona). Potser no em vaig expressar amb prou claredat. No hi tindré res a dir si els òrgans de govern de la meva universitat aproven que la capella continuï, per això estan. El que si que estic en contra és que per un conveni de l’any 1988 continuï existint en una facultat una capella.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació