Transport més barat a la URV


Enric I. Canela

Llegeixo que el rector de la URV, Francesc Xavier Grau, i el president del comitè executiu del Consorci del Transport Públic del Camp de Tarragona, Joaquim Margalef, han signat un acord de col·laboració que possibilitarà l’emissió d’un carnet individual de transport, amb un 10% de reducció de preu, per als membres de la comunitat universitària. El conveni és fruit d’un llarg període de treball entre el Consorci del Transport Públic del Camp de Tarragona, Autoritat Territorial de la Mobilitat, i la Universitat i pretén fomentar l’ús del transport públic de la comunitat universitària, que formen unes 15.000 persones, amb campus a Tarragona, Reus, Vila-seca i el Vendrell.

Potser caldria que s’estengués el model per tota Catalunya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació