Enric I. Canela

Llegeixo que el consell de govern de laUdG ha aprovat el Programa d’Ajuts per a Investigadors en Formació 2011-2014, amb la intenció de cobrir un doble objectiu: assegurar l’augment de tesis doctorals a la universitat, i la captació i retenció de talent.

Així, el programa també vol potenciar els estudis de doctorat impartits per la UdG. Per tot això, es preveu un pressupost anual que supera el milió d’euros.

El programa d’ajuts implica, principalment, la convocatòria anual d’ajuts predoctorals. La principal novetat és que es separen clarament les beques per realitzar la tesi, dirigides a estudiants en fase d’investigació del doctorat, d’altres ajuts, adreçades als estudiants que estan fent el màster.

Les primeres serien de tres anys de durada – un any de beca i dos de contracte -, mentre que les altres serien uns ajuts econòmics per afrontar la matrícula del màster i una dotació addicional.

Molt bé, una bona iniciativa encara que penso que mancaria un any més.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació