Enric I. Canela

Llegeixo al web de Biocat que la Fundació Lilly ha obert el termini de la convocatòria de la desena edició dels seus premis de recerca biomèdica en les seves dues modalitats, preclínica i clínica, dotats amb 170.000 i 130.000 euros respectivament (BOE de 23 de desembre de 2010). Els candidats, que han de desenvolupar la seva activitat investigadora a l’Estat espanyol, poden presentar les seves propostes fins el proper 15 de febrer de 2011.

Amb aquests premis, la Fundació Lilly pretén fomentar la recerca biomèdica d’alta qualitat mitjançant el suport i reconeixement a trajectòries científiques d’excel·lència. En opinió del seu director, el Dr. José Antonio Gutiérrez, “ara més que mai és necessària una major interacció entre el sector públic i privat per crear un entorn favorable a la inversió en R+D+i i promoure un teixit empresarial innovador que permeti a Espanya assolir un nivell altament competitiu”.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació