Enric I. Canela

Llegeixo que l’article “Antiangiogenic therapy elicits Malignant Progression of tumors to increased local invasion and Distant metàstasi” és el més influent en el món de la Biologia.

Es va publicar el mes de març de 2009 a la revista Cancer Cell, una de les més prestigioses en recerca oncològica. Des de llavors ha rebut 226 cites; 46 durant els mesos de maig i juny de 2010, que és el període que ha avaluat Thomson Reuters per elaborar la seva classificació de novembre i desembre.

L’article ha estat coordinat per Oriol Casanovas, investigador del grup de angiogènesi tumoral de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (Idibell) i de l’Institut Català d’Oncologia (ICO), i per Douglas Hanahan, investigador de la Universitat de Califòrnia de San Francisco. La primera signant de l’estudi és Marta Páez-Ribes, investigadora predoctoral de l’Idibell. El treball també ha comptat amb la participació de l’investigador de l’Idibell i de la UB, Francesc Viñals.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació