Enric I. Canela

Els rectors per boca del president de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), Dídac Ramírez, i la secretària de l’ACUP, Imma Tubella, han celebrat que el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, es converteixi en el màxim representant del Govern en matèria d’universitats, i han acceptat que el seu sector no compti amb una conselleria pròpia i s’han mostrat tranquils sobre que el nou conseller sabrà garantir la presència de el seu àmbit en el si de la Generalitat.

El dèficit dels pressupostos universitaris serà un problema que es trobarà damunt la taula Mas-Colell en la seva arribada al càrrec, han assenyalat els dos rectors.

Dídac Ramírez ha admès que els hagués agradat que universitats i recerca hagués tingut un departament propi, com hem demanat durant anys de forma insistent, però tenint a Mas-Colell en l’àrea d’economia coneixement la presència està garantida.

Tant Tubella com Ramírez, que han dipositat gran confiança en el nou conseller, han recalcat que Mas-Colell, també president del patronat de la UOC, és un gran coneixedor del món universitari.

Tubella creu que Mas-Colell és un luxe. Prefereix un conseller com ell que una conselleria pròpia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació