Enric I. Canela

A través de Consumer d’Eroski he sabut d’un treball recentment publicat sobre la magrana.

La magrana ha estat venerada al llarg de la història per les seves propietats medicinals. Uns investigadors (Pomegranate extract inhibits the interleukin-1β-induced activation of MKK-3, p38α-MAPK and transcription factor RUNX-2 in human osteoarthritis chondrocytes; Rasheed Z, Akhtar N, Haqqi TM.; Arthritis Res Ther. 2010;12(5):R195. Epub 2010 Oct 18.) han trobat que l’extracte de magrana obtingut dels residus que queden després d’extreure el suc és capaç d’inhibir la degeneració del cartílag que provoca l’osteortritis o artrosi.

Aquest treball posa de manifest, una vegada més, la importància que té investigar sobre els productes vegetals. Concretament dues: una és trobar remei a malalties diverses, l’altra és l’alt valor afegit que té la industria bioctecnològica.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació