Enric I. Canela

Jordi Barbeta publica avui a La Vanguardia “Gobierno de empollones“. De forma lapidària diu: Tot indica que la prioritat d’Artur Mas no és la independència, ni el concert econòmic. Ni tan sols superar la crisi.

Acaba: És probable que Artur Mas estigui connectant amb el sentir dels catalans. El canvi psicològic és fonamental. Alimentar noves esperances, que reneixi l’optimisme i s’estengui l’orgull col·lectiu és necessari en moments tan crítics com l’actual, però el Govern no podrà portar a terme tot el que es proposa comptant només amb la intel·ligència dels seus membres. Necessitarà instruments de poder i recursos financers que ara per ara no en té. O sigui, que, a més de les matrícules d’honor, el Govern va a necessitar polítics que facin política. Alta política.

Justament aquest és el tema.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació