Enric I. Canela

M’havia passat per alt tot i que sempre segueixo el que diu Miquel Duran. He trobat una nota seva del dia 27 de desembre: L’1 de gener de 2011 comença CatQuímica.Cat.

Lògicament m’ha interessat molt i hi he anat a la pàgina d’informació del bloc esmentat: CatQuímica.cat. Genial! Expliquen: Un bloc impulsat per la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital (C4D) de la Universitat de Girona per difondre els avenços científics en l’àmbit de la química.

De moment, i és molt, mitja dotzena d’articles de divulgació científica molt interessants. Ja he incorporat el Bloc al meu Google Reader.

La meva felicitació als companys químics de la UdG. Per cert, aprofito per dir que el web de la UdG té una estructura que tendeix a ser el que són els millors webs universitaris d’altres contrades.

5 respostes a “Un magnífic bloc de divulgació química”

 1. a 07 gen. 2011 a les 10:17 Miquel Duran

  Gràcies, Enric!

  Tenim on emmirallar-nos: en els teus articles sobre nutrició, recerca i salut. Hi aprenem moltes coses!

 2. a 07 gen. 2011 a les 10:18 Miquel Duran

  Per cert, aquest blog ve acompanyat d’un twitter (@catquimica) i d’una pàgina de facebook (http://facebook.com/catquimica) que repliquen i complementen el blog.

 3. a 08 gen. 2011 a les 11:34 Laia

  Gràcies! A seguir divulgant la ciència!

 4. a 08 gen. 2011 a les 7:49 enriccanela

  Miquel,
  No exageris. Jo toco de tant en tant, vosaltres podreu ser un referent. Els articles són molt bons.

 5. a 08 gen. 2011 a les 7:50 enriccanela

  Laia,
  El teu text em va agradar molt. Em va fer pensar en com hauria de plantejar els problemes de Química General (quan feia aquestes classes fa anys m’hagués donat un problema).
  Felicitats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació