Enric I. Canela

Llegeixo que l’American Business Council (ABC), organització que reuneix els presidents i consellers delegats de les empreses americanes més importants que operen a Espanya, ha demanat a la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, un compromís d’estabilitat dels preus en els sectors farmacèutic i de l’energia, per tal de mantenir la seva política d’inversions i de creació d’ocupació.

I tenen tota la raó. Quina empresa de les que crea més valor afegit, com les farmacèutiques, pot tenir interès en instal·lar-se aquí si les seves inversions en recerca no poden ser amortitzades per culpa dels govern espanyol?

La despesa sanitària no és redueix de la forma que ha fet el govern espanyol. Per cert, ha provocat que alguna empresa del sector hagi reduït plantilles o tancat plantes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació