Fa temps que Ricard Ruíz de Querol no escrivia al seu bloc, el trobava a faltar, a primer d’any va tornar-hi. Avui he llegit ¿Innovación no equivalía a progreso?. Fa un breu, molt breu comentari sobre un informe recent del World Economic Forum. I d’ell agafa unes frases del resum executiu. Són:

“Tret que repensem el paper de la innovació tecnològica en l’economia global, estarem impotents per assegurar un futur sostenible front a reptes globals cada vegada més grans.

[…] El pronòstic a escala global no sembla bo, a menys que aprenguem a aprofitar tecnologia de noves maneres […] La nostra capacitat de promoure solucions tecnològiques avançades a assumptes emergents dista molt d’estar assegurada. […] És evident que ja no podem confiar en enfocaments del segle XX per generar les solucions tecnològiques del segle XXI.

[…] Hi ha una bretxa creixent entre la generació de nou coneixement i la nostra capacitat per a usar-lo de manera eficaç. Sabem com innovar, però suspenem quan es tractar d’utilitzar les innovacions on més es necessiten”.

Podeu llegir el seus breus comentaris, la tria de les frases, excel·lent.

2 respostes a “Reflexionant sobre la innovació”

  1. a 24 gen. 2011 a les 10:44 ruizdequerol

    Gràcies, Enric, pel teu comentari.

    Molt cordialment,

    Ricard Ruiz de Querol

  2. a 25 gen. 2011 a les 9:35 Enric I. Canela

    Ja saps Ricard que llegeixo amb interès el que escrius.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació