Enric I. Canela

Consumer d’Eroski diu que el Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat va finançar el 2010 un total de 190 projectes de recerca independent, amb una aportació de 17 milions d’euros. D’aquests programes, 23 estan enfocats a la recerca en malalties rares, 30 a teràpies avançades, 62 s’emmarquen en la línia d’avaluació de la qualitat d’utilització de medicaments i 75, en estudis comparatius per a l’anàlisi de l’eficiència de medicaments.

Aquest finançament forma part del programa d’ajuts a iniciatives innovadores que desenvolupa Sanitat des de fa quatre anys amb l’objectiu d’incrementar el teixit investigador en els hospitals del Sistema Nacional de Salut (SNS). Des de 2007, s’han finançat més de 600 projectes de recerca independent amb una aportació superior als 60 milions d’euros.

Una resposta a “La recerca en Sanitat als hospitals”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Francisco Garcia and Esther Ponsa, enriccanela. enriccanela said: Enric I. Canela » Blog Archive » La recerca en Sanitat als hospitals: http://bit.ly/dWXLPj via @addthis […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació