Enric I. Canela

Una bona notícia sobre el dinamisme empresarial català sempre va bé, especialment en aquests moments de crisi.

L’Anella ens explica que les exportacions catalanes confirmen el seu dinamisme i han crescut un 18% durant els 11 primers mesos del 2010, segons les últimes dades de la Secretaria d’Estat i de Comerç. Destaca especialment l’activitat exportadora cap als països emergents, en concret cap a Amèrica Llatina i Àsia.

La diversificació de les exportacions catalanes cap als països emergents, menys afectats per la crisi, és una tendència que s’ha produït progressivament durant els últims anys. Durant 2010, aquest fet s’ha accentuat i els països emergents han augmentat el seu pes dins el total de les exportacions catalanes, superant el 27%.

Podeu veure el breu informe a l’Observatori de prospectiva de mercats exteriors.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació