Enric I. Canela

Llegeixo que Laura López, Cristian Obiol-Pardo i Jana Selent, membres del grup de Disseny de Fàrmacs Assistit per Ordinador (CADD) del Grup de Recerca en Informàtica Biomèdica (GRIB) (UPF-IMIM),  han guanyat el concurs GPCR Dock 2010 que organitza la PSI GPCR Network, The Scripps Research Institute, de La Jolla (EUA).

El model proposat pel CADD ha obtingut la primera posició per davant d’un grup holandès i un altre nord-americà que han quedat en segona i tercera posició, respectivament.

Felicitats als guanyadors. Cal adonar-se que tenim un capital intel·lectual jove de gran qualitat. Penso que el problema que tenim és que pocs (els del nostres àmbit) i alguna gent més, també per sort alguns polítics, ens adonem d’aquest gran potencial. Cal treballar més per aconseguir-ho.

2 respostes a “La UPF està fent molt bona feina en recerca”

 1. a 26 gen. 2011 a les 9:25 Alfons

  Jo també vull felicitar als tres guanyadors, amb qui he compartit despatx durant força temps.

  Malauradament, aquest reconeixement però no es manifesta per part de la recerca de casa nostra, començant pel ministeri i el departament de la Generalitat i acabant per molts investigadors principals.

  No pot ser que una persona que guanya aquest premi, doctor, treballant d’investigador post-doctoral, estigui contractat com a llicenciat.

 2. a 26 gen. 2011 a les 9:40 Enric I. Canela

  Alfons,
  Tens tota la raó, tenim un sistema que reconeix poc als nostres investigadors més preuats.
  Espero que el nostre Govern pugui agafar les competències necessàroies i fer la feina que cal per millorar el nostre sistema.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació