Enric I. Canela

Escriu Ferran Balsells a El País: Un anti-depresivo llamado Mas-Colell. Diu: En contra del compromís electoral de CiU, les universitats s’han quedat sense departament específic també en el nou Govern dissenyat pels convergents. La integració de la cartera universitària en el Departament d’Economia i Coneixement, similar a la que el 2006 va generar continus retrets dels rectors al Govern tripartit, ara és benvinguda per ells mateix, que basen el seu optimisme en una sola carta: la dilatada trajectòria en l’àmbit universitari d’Andreu Mas-Colell, flamant conseller d’Economia. “Coneix els nostres problemes i prioritats. No és el que volíem, però tampoc ho rebutgem. Mereix la nostra confiança”, va subratllar ahir Dídac Ramírez, president de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i, al seu torn, rector de la UB.

Jo prefereixo a Mas-Colell així que a segons qui amb un departament específic. Les coses les fan les persones.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació