Tornaran els ICREA Junior


Enric I. Canela

Llegeixo que el nou responsable d’Universitats diu que cal plantejar que qui més tingui pagui més. El nou secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà en una entrevista a TV3, Castellà planteja taxes universitàries en funció de la renda i aconseguir un nou mapa de centres de recerca.

Reconeix que serà molt difícil que la Generalitat pugui assumir el deute de 154 milions d’euros compromès per l’anterior govern del tripartit amb les universitats. Castellà diu que cal un profund debat per replantejar el finançament universitari, que haurà d’anar lligat als objectius aconseguits per les universitats en camps com la recerca o la gestió

L’entrevista marca les línies mestres que probablement seguirà el Govern. Ens diu que caldria recuperar els ICREA Junior, ho estan estudiant, tornaran.

Escolteu l’entrevista. Castellà és un polític, un bon polític. Prudent, ponderat i clar.

4 respostes a “Tornaran els ICREA Junior”

 1. a 26 gen. 2011 a les 6:26 Miquel Solà

  Si es confirma serà una notícia fantàstica. Amb el tema de la crisi semblava inimaginable que s’ho plantegessin, però em sembla un gran encert.

 2. […] This post was mentioned on Twitter by Miquel Solà and Miquel Solà, enriccanela. enriccanela said: Enric I. Canela » Blog Archive » Tornaran els ICREA Junior: http://bit.ly/gTbtv0 via @addthis […]

 3. a 26 gen. 2011 a les 1:21 cata.ponce

  Totalmente de acuerdo Enric. La financiación universitaria necesita una buena regulación. Más vale que nos pongamos las pilas si no queremos que nos pase como en el Reino Unido. De todos modos, tal y como está todo no sé si sale más a cuenta realizar un curso de formacion profesional o algo por el estilo. A ver cómo va todo…

 4. a 26 gen. 2011 a les 9:38 Enric I. Canela

  Crec que estem d’acord, unanimitat total. Haver suprimit els ICREA júnior va ser una absoluta bajanada.
  Crec que Castellà ho encerta quan diu que s’ho estan plantejant. Imagino que només dibten per una qüestió pressupostària.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació