Amistats predeterminades


Enric I. Canela

Llegia que la genètica vincula tant a la família com als amics, segons revela avui Proceedings of the National Academy of Sciences un estudi dut a terme per investigadors de les universitats de Califòrnia i Harvard, als Estats Units. James H. Fowler, Jaime E. Settle i Nicholas A. Christakis són els autors. Els investigadors s’han basat en l’anàlisi de dos estudis previs per observar la relació entre els gens i les relacions humanes. El treball original és Correlated genotypes in friendship networks (James H. Fowlera, , Jaime E. Settleb, and Nicholas A. Christakisc; PNAS 2011).

Aquest estudi obre moltes possibilitats per explicar amistats i odis des d’un punt de vista que va més enllà de fets culturals. De totes formes no podem oblidar que l’entorn modela l’expressió de molts gens.

Una resposta a “Amistats predeterminades”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Albert Aragonès , enriccanela. enriccanela said: Enric I. Canela » Blog Archive » Amistats predeterminades: http://bit.ly/fgTpnS via @addthis […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació