Enric I. Canela

Podeu llegir que els rectors de les universitats que formen la Lliga Europea d’Universitats de Recerca (LERU), entre els quals hi ha el rector de la UB, Dr. Dídac Ramírez han publicat avui l’article «Com afrontar el repte de la competitivitat». Podeu llegir l’article aquí.

La Lliga Europea d’Universitats de Recerca (LERU) és una associació de 22 universitats de recerca que comparteixen els valors de la docència d’alta qualitat en un entorn de recerca internacionalment competitiva. Fundada el 2002, la LERU advoca per l’educació mitjançant la conscienciació de les fronteres del coneixement humà; per la generació de nou coneixement per mitjà de la recerca bàsica, que és l’origen últim de la innovació en la societat, i pel foment de la recerca en múltiples fronts, en col·laboració amb la indústria i la societat en general. Membres de la LERU: Universiteit van Amsterdam, Universitat de Barcelona, University of Cambridge, University of Edinburgh, Albert-Ludwigs-Universität Freiburg, Université de Genève, Ruprecht-Karls-Universität Heidelberg, Helsingin yliopisto (University of Helsinki), Universiteit Leiden, Katholieke Universiteit Leuven, Imperial College London, University College London, Lunds Universitet, Università degli Studi di Milano, Ludwig-Maximilans-Universität München, University of Oxford, Université Pierre et Marie Curie, Université Paris-Sud 11, Karolinska Institutet, Université de Strasbourg, Universiteit Utrecht i Universität Zürich.

Esperem que el nostre Govern valori la importància de ser a la LERU i la necessitat de fer cas del que demanen aquestes universitats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació