Enric I. Canela

Alfons Nonell-Canals, amic blocaire (selenociesteina), doctor, especialitzat en Química Computacional, ha decidit crear la seva empresa, Mind the Byte, dedicada a la consultoria en computació científica de suport a la recerca. Un camp de gran futur.

Al web de l’empresa podeu veure més detalls. Només fer-vos conèixer aquesta iniciativa i desitjar a L’Alfons molt d’èxit. Aquest esperit emprenedor és el que pot fer gran al nostre país. Felicitats.

2 respostes a “Neix l’empresa Mind the Byte”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Alfons Nonell-Canals, enriccanela. enriccanela said: Enric I. Canela » Blog Archive » Neix l’empresa Mind the Byte: http://bit.ly/hOAZQ7 via @addthis […]

  2. […] a Mind the Byte en el projecte Datanimbus, a final de juliol. A final de gener de 2011 anunciava Neix l’empresa Mind the Byte. A l’octubre de 2009 parlava del jove Alfons Nonell-Canals que escrivia en un bloc nomenat […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació