Enric I. Canela

Llegia un article a Público que es titula Internet está cambiando las mentes. Fa referència al llibre ‘Superficiales’, de Nicholas Carr, que defensa que la tecnologia promou la lectura frívola, encara que altres experts ho neguen.

De fet es tracta del llibre ¿Google nos hace estúpidos?. La ficha és:

Podeu veure una referència a Superficiales.

Em sembla que el llibre pot ser d’interès. Penso que Internet si canvia les nostres ments, però això no és negatiu si l’educació s’adapta. El problema és que els educadors han de fer dues coses que no sé si fan. Una és ensenyar a fer servir la xarxa i a discriminar informacions. L’altra és “obligar” a llegir. No calen enciclopèdies però si llegir. El dèficit està en la formació dels educadors que normalment no estan adaptats a fer aquestes coses. Com fer-ho? Aquest sí que és el repte. Jo penso que l’exigència per ser formador hauria de ser molt gran.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació