Enric I. Canela

La Vanguardia explica que Espanya va ocupar la dissetena posició del rànquing de despesa en R + D de la Unió Europea el 2009, per sota de països com Estònia, República Txeca i Portugal i, molt per darrere de la mitjana de la Unió Europea, segons les dades de l’oficina estadística de la Comissió Europea (veure taules de dades d’Eurostat) recollits per Institut d’Estudis Econòmics – IEE (veure dades).

La taula elaborada per l’IEE:

Uns resultats francament dolents.

4 respostes a “Comparativa europea 2009 de la despesa en R+D”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Xavier Tomàs, enriccanela. enriccanela said: Enric I. Canela » Blog Archive » Comparativa europea 2009 de la despesa en R D: http://bit.ly/fzXbwy via @addthis […]

  2. […] comentava els magnífics resultats obtinguts per l’Estat espanyol en R+D (veure Comparativa europea 2009 de la despesa en R+D). Avui podeu llegir que Espanya dobla la mitjana europea de l’índex de fracàs escolar i se […]

  3. a 02 febr. 2011 a les 3:17 José María

    Ens ha passat Estònia, com era de preveure fa un parell d’anys: en un país desenvolupat amb la població d’Aragó (o similar al nombre d’aturats que hi ha a Andalusia), el progrés, i amb el suport de l’UE, és qüestió de posar-s’hi. Portugal i Irlanda sembla que s’allunyen a velocitat de creuer. La següent a fer-ho (si no hi ha dades falsejades) serà Hongria, cap al 2013.

  4. a 03 febr. 2011 a les 12:13 Enric I. Canela

    José Maria,
    Em penso que no t’equivoques gens ni mica.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació