Una gran perspectiva


Llegeixo que Barack Obama s’ha reunit amb un grup de presidents executius d’empreses tecnològiques com part dels seus esforç per esmenar els llaços amb la comunitat empresarial i per buscar vies que permetin crear treballs. Membres del Technology CEO Council van ser convidats a la Casa Blanca per discutir competitivitat, educació, innovació, i la necessitat d’inversions estratègiques per crear llocs de treball, fer créixer l’economia i guanyar el futur, segons la Casa Blanca.

Recordeu que a final de novembre el president del govern espanyol es va reunir amb l’elit empresarial espanyola i es van comprometre avui recíprocament a emprendre amb determinació i amb la màxima celeritat les reformes pendents, especialment les fusions de caixes i la de les pensions, per generar confiança en el país i en els mercats. En aquella reunió poca presència d’empreses tecnològiques a banda de Telefònica, Indra i Hispasat. Allà hi havia bancs, constructores, turisme…

No sé si podien haver pensat en la ciència i la tecnologia, les farmacèutiques… Era molt pensar. Pensar en les caixes i les pensions (ordres de la Unió Europea) o pensar en la competitivitat, l’educació, la innovació i les inversions estratègiques. Una cosa és Obama i l’altra Zapatero.

Una resposta a “Una gran perspectiva”

  1. […] CEOs to help; This CEO responds… Justament tracta d’un tema del que ja havia parlat a Una gran perspectiva. Deia aleshores que Obama s’havia reunit amb un grup de presidents executius d’empreses […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació