Ahir vaig llegir al Bloc de la Biblioteca del Campus de Bellvitge l’apunt Mathematics 4.0, la calculadora gràfica de Microsoft.

Un apunt molt interessant que em va fer pensar com han canviat les coses durant aquests anys.

Ràpidament vaig passar a instal·lar-me aquest programa. La informació donada em va permetre anar al lloc però Microsoft no deia alguns detall, com si havia de fer servir MSetup_x86.exe o MSetup_x64.exe. Imaginava que el 64 perquè tinc el Windows 7 de 64 bits, però l’alternativa no era x32 sinó x86. Per sort rastrejant vaig trobar l’interessant apunt Solve Math equations with Microsoft Mathematics. Era, com pensava, el x64.

Aquest article que acabo de citar dóna també algunes instruccions.

L’article del Bloc de la Biblioteca del Campus de Bellvitge també ens diu que hi ha un Add-in per Word. Me l’he instal·lat i incorpora els càlculs al processador de textos. Fantàstic.

Per poder treballar he hagut d’instal·lar també una aplicació que es diu DirectX que es veu que cal per processar bé els gràfics.

Segur que alguns de vosaltres trobareu tot això evident però jo no en sé gaire, només un usuari que li agrada tenir les coses més o menys al dia.

Estic ben content i agraït a la feina que fan els companys de la Biblioteca de la UB.

Una resposta a “Ara tinc Microsoft Mathematics al PC”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by reagrupamentpv, enriccanela. enriccanela said: Enric I. Canela » Blog Archive » Ara tinc Microsoft Mathematics al PC: http://bit.ly/hHkZCZ via @addthis […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació