Més universitaris grans


Enric I. Canela

Llegeixo que el nombre d’alumnes de més de 25 anys que s’han presentat a les Proves d’Accés a la Universitat el 2010 ha augmentat en un 18% respecte l’any anterior, segons dades de l’últim informe de l’Institut Nacional d’Estadística.

Un total de 31.033 persones es van presentar a les Proves d’Accés a la Universitat per a majors de 25 anys el 2010 en els diferents centres universitaris espanyols, enfront de les 26.138 l’any 2009, i superior a les 21.997 del 2008, xifres que confirmen la tendència ascendent dels dos anys anteriors.

Pel que fa a les noves proves d’accés a la universitat per a majors de 45 anys, es van presentar 5.404 persones el 2010, primer any en què es va implantar la prova específica sense examen d’idioma per a aquest grup d’edat.

M’agrada molt que la gent vulgui formar-se. És una bona notícia, però des d’un punt de vista de país m’agradaria molt llegir o sentir que un nombre gran de persones de poca o insuficient qualificació s’apuntessin a la Fromació professional. Tenim un dèficit de formació molt gran.

Una resposta a “Més universitaris grans”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by reagrupamentpv, enriccanela. enriccanela said: Enric I. Canela » Blog Archive » Més universitaris grans: http://bit.ly/es3ZkS via @addthis […]