Enric I. Canela

Llegeixo que la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, ha presidit l’acte de presentació del projecte Marta, celebrat aquest dijous a Barcelona, i ha remarcat que la iniciativa és un exemple del lideratge del sistema científic i tècnic espanyol i de la col·laboració entre entitats públiques i privades. En el projecte, liderat per Ficosa, hi participen 18 empreses i 19 centres de recerca i universitats i en s’hi ha invertit 35 milions. Marta, que forma part del programa CENIT, promou la recerca i el desenvolupament de les comunicacions entre vehicles i d’aquests amb la xarxa viària. Garmendia ha destacat els beneficis econòmics, socials i laborals que aportarà aquesta iniciativa. Podeu llegir-ne més detalls

Garmendia ha inaugurat a més, juntament amb l’alcalde de la ciutat, Jordi Hereu, les noves instal·lacions del Cibernàrium a la primera planta de l’edifici MediaTIC.

Es tracta d’un espai de referència en el districte de la innovació 22@ Barcelona que oferirà formació especialitzada i activitats de divulgació sobre les TIC i els Media per a professionals i empreses. En aquest marc, la ministra de Ciència i Innovació ha reconegut la tasca del consistori barceloní per impulsar activament la innovació en el seu territori, fet que recentment li va valer a la capital catalana la distinció com a Ciutat de la Ciència i la Innovació que atorga el Ministeri d’Ciència i Innovació. “Aquest projecte ve a cobrir un gran servei per a tots els ciutadans. A més, està alineat amb una de les grans apostes del Ministeri, que és l’ocupació de les persones “, ha assenyalat Garmendia en referència al Pla INNCORPORA.

Ve sovint a casa nostra. Els projecte s’ho valen.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació