Enric I. Canela

Llegeixo que José Manuel Fernández de Labastida, físic teòric i amb una llarga experiència en gestió de política científica, serà a partir d’ara responsable de projectes de l’European Research Council (ERC), de la Comissió Europea. Aquest expert, en excedència com a catedràtic de la Universitat de Santiago de Compostela i, en l’actualitat, assessor en el Gabinet de la Presidència del CSIC, ha estat seleccionat com a director del departament de Gestió Científica de l’ERC en un concurs obert en el qual es ha examinat i entrevistat a una desena de candidats. El departament que dirigirà gestiona la part científica (avaluació i selecció de les propostes a finançar) de les convocatòries d’Ajudes d’Inici (Starting Grants) i d’Ajuts Avançades (Advanced Grants) del Setè Programa Marc de recerca científica i desenvolupament de la UE.

Fernández de Labastida va cessar el passat mes d’octubre en el seu càrrec de director general de Recerca del Ministeri de Ciència i Innovació, en el qual s’havia ocupat, durant els últims tres anys, de la gestió de programes del Pla Nacional de R+D.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació