Roger Schank ataca de nou


Enric I. Canela

Gràcies a Pere Losantos, que molts ja deveu conèixer pel seu bloc Didáctica de la innovación, he pogut llegir l’article Obama asks CEOs to help; This CEO responds… Justament tracta d’un tema del que ja havia parlat a Una gran perspectiva. Deia aleshores que Obama s’havia reunit amb un grup de presidents executius d’empreses tecnològiques com part dels seus esforç per esmenar els llaços amb la comunitat empresarial i per buscar vies que permetin crear treballs. Membres del Technology CEO Council van ser convidats a la Casa Blanca per discutir competitivitat, educació, innovació, i la necessitat d’inversions estratègiques per crear llocs de treball, fer créixer l’economia i guanyar el futur, segons la Casa Blanca.

L’article és de Roger Schank sobre el que ja vaig parlar arran d’unes provocadores declaracions, li agrada, a Professorat gandul. Roger Schank és empresari – pedagog dedicat a la formació i a Barcelona, amb La Sallé, va re-crear l’Institute for the Learning Sciences que té la seu a la Northwestern University in Evanston.

Schank respon el discurs d’Obama amb una crítica als valors educatius americans i fent una defensa de la intel·ligència, de la formació doctoral… Ataca l’estupidesa… Bé, provocador, crític i, al meu parer, força encertat. Un gust llegir-lo. Gràcies Pere.

 

 

 

 

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació