Torres Quevedo: tot clar


Enric I. Canela

Havia parlat del subprograma Torres Quevedo a La inauguració de l’Any de la Química i una disminució de les beques de recerca i per corregir l’errada de la informació anterior a Subprograma Torres Quevedo: esmenant una errada. Per evitar que corrin informacions incorrectes el Ministeri de Ciència i Innovació publica: Las Torres Quevedo se convocarán este año junto al resto de líneas del programa INNCORPORA.

Un aclariment necessari, que, a més, explica les novetats d’aquesta convocatòria. El Ministeri de Ciència i Innovació té un web amb una bona molt informació i és especialment bona la comunicació de les activitats i novetats. És, amb diferència, la millor comunicació del govern espanyol. Malgrat això és bo que les diferències, en bé i en mal, s’expliquin sempre.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació