Enric I. Canela

Llegeixo que un total de 40 centres educatius participaran demà dissabte 12 de febrer al Parc Científic Barcelona en el primer curs de formació dirigit al professorat a Espanya per apropar les nanotecnologies (NTs) als estudiants d’entre 11 i 18 anys, i involucrar-los en un diàleg sobre els aspectes ètics, legals i socials que porten associats. Aquest curs s’emmarca dins del projecte europeu «Nanoyou», un portal que ofereix diferents recursos educatius –com ara tallers, animacions, jocs virtuals, experiments i altres continguts on line– a centres educatius per tal d’incrementar els coneixements que els joves europeus tenen en aquest àmbit, fomentar vocacions científiques i promoure l’acceptació social d’aquestes noves tecnologies, en un moment en què les seves aplicacions estan emergint.

Una resposta a “El Parc Científic de Barcelona de la UB presenta el portal Nanoyou”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by C4D UdG, enriccanela. enriccanela said: Enric I. Canela » Blog Archive » El Parc Científic de Barcelona de la UB presenta el portal Nanoyou: http://bit.ly/ibw1Hc via @addthis […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació