Enric I. Canela

Dimarts el Govern va aprovar l’Acord marc per lluitar contra el fracàs escolar. Hi ha diverses mesures, que podeu llegir, però per a mi és fonamental revisar el currículum dels mestres. La seva formació és clau. Cal garantir que surten d ela universitat ben preparats i que tenen la capacitat necessària, però també l’actitud.

La feina del mestre està relativament poc valorada a la societat. Molta gent li dóna gran importància al metge, que ens veurà fonamentalment quan estiguem malalts, mentre que el mestre que ajuda al desenvolupament de les nostres capacitats no se li concedeix el mateix valor social? Només ens amoïnem quan el deteriorament d’alguna cosa és perceptible? No som capaços de prevenir. Fer malbé o desaprofitar un cervell és gravíssim.

Benvingudes les mesures adoptades pel Govern. Espero que les aprofundeixin al màxim i que siguin una prioritat.

Una resposta a “El mestre, clau en la nostra societat”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Albert Aragonès , enriccanela. enriccanela said: Enric I. Canela » Blog Archive » El mestre, clau en la nostra societat: http://bit.ly/ffHMvM via @addthis […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació