Enric I. Canela

En unes declaracions de la Secretaria d’Universitats del govern espanyol llegeixo que el full de ruta del govern central marca com a premissa que el bon estudiant no pagui mai més del 15% del cost dels seus estudis. Els que es matriculin per segona vegada d’una assignatura pagaran un màxim del 50% del cost mitjà, i per als que es matriculin per tercera vegada, pagaran el 100%. És a dir els que repeteixin dues vegades no tindran subvenció pública.

Després expliquen el cost mitjà, etc. Llàstima que diguin coses sense saber. Suposo que quan sàpiguen el cost s’ho empassaran. No crec que quan es faci públic vulguin dir als estudiants que paguin la recerca. Ara ja paguen més del 15%.

O és que volen que l’opinió pública es cregui aquesta mentida?

Una resposta a “Abaixaran el preu de les matrícules universitàries”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Martí, enriccanela. enriccanela said: Enric I. Canela » Blog Archive » Abaixaran el preu de les matrícules universitàries: http://bit.ly/e6sXW1 via @addthis […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació