Enric I. Canela

Nueva hornada de investigadores en España és un magnífic article de Francisco J. Tapiador, vicepresident de la Asociación Nacional de Investigadores Ramón y Cajal (ANIRC), i professor titular de la Universidad de Castilla-La Mancha (UCLM).

M’ha agradat molt tot i que en el meu entorn les coses són una mica més bones que les que descriu. Impossible resumir-lo, una anàlisi exquisida dels problemes amb que es poden trobar els investigadors Ramón y Cajal. De fet les lleis haurien de canviar profundament, mentre tinguem un sistema legal del segle XIX no millorarem les coses.

Crec que és molt convenient que tots els que estem en el sistema universitari el llegim.

2 respostes a “Alguns problemes que es poden trobar els investigadors Ramón y Cajal”

 1. a 16 febr. 2011 a les 1:48 Miquel Duran

  Enric,

  jo conec el cas de la Universitat de Girona. Quan hi entra un investigador RyC, hi ha el compromís de convocar una plaça d’agregat si supera l’avaluació d’I3. Pel que fa a les consideracions de l’article, són de sentit comú… en un bon grup de recerca. No hauria de ser sempre així?!

 2. a 16 febr. 2011 a les 7:43 Enric I. Canela

  Miquel,
  El compromís també el tenim nosaltres, alttrament no oferim places.
  Són de sentit comú però la casuística és divcersa. Aquest home, que ara ja no està afectat les coneix.
  Hauria de ser sempre aíxí com dius, però…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació