Enric I. Canela

Gràcies a Consumer d’Eroski he vist els resultats de X. Gao, A. Cassidy, M.A. Schwarzschild, E.B. Rimm, i A. Ascherio: “Habitual intake of dietary flavonoids and risk of Parkinson disease“, un treball que presentaran a American Academy of Neurology 63rd Annual Meeting a l’abril.

Els autors demostren que prendre te, baies, pomes, vi negre i taronges o suc de taronja redueix el risc de patir la malaltia de Parkinson. Concretament, el benefici s’atribueix a les antocianines, uns flavonoides.

Una resposta a “Les antocianines prevenen el Parkinson”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by reagrupamentpv, enriccanela. enriccanela said: Enric I. Canela » Blog Archive » Les antocianines prevenen el Parkinson: http://bit.ly/hfkNzK via @addthis […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació