Enric I. Canela

Recerca en Acció és un gran projecte de projectes que anima als joves a participar en la recerca . Recentment han llençat el projecte “Investigar per curar”. Tracta de la fibrosi pulmonar.

Anna Serrano i Daniel Closa, de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Barcelona treballant en un tractament per la Fibrosi Pulmonar Idiopàtica van penjant missatges de com es desenvolupa la recerca. Tothom hi pot participar.

Un altre cop felicitar a la gent de Recerca en Acció. Megaprojecte a mantenir i potenciar.

Una resposta a “Recerca en Acció engresca amb la fibrosi pulmonar”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by reagrupamentpv, enriccanela. enriccanela said: Enric I. Canela » Blog Archive » Recerca en Acció engresca amb la fibrosi pulmonar: http://bit.ly/h1ca7I via @addthis […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació