Enric I. Canela

Uns investigadors (Nora D. Volkow, Dardo Tomasi, Gene-Jack Wang, Paul Vaska, Joanna S. Fowler, Frank Telang, Dave Alexoff, Jean Logan, and Christopher Wong) han publicat Effects of Cell Phone Radiofrequency Signal Exposure on Brain Glucose Metabolism(JAMA. 2011;305(8):828-829).

Pretenien veure si l’ús del telèfon mòbil,afectava al metabolisme cerebral. Per a això, els investigadors van reclutar 47 persones sanes. Van comparar el metabolisme cerebral de la glucosa en voluntaris exposats 50 minuts al telèfon amb aquells que no es van exposar al dispositiu. Van trobar que l’exposició durant aquest temps comporta un augment del metabolisme cerebral de glucosa en la regió més propera a l’antena. Aquesta troballa és encara d’importància clínica desconeguda. No saben si això és positiu o negatiu.

La conclusió és que millor parlar poc o emprar uns auriculars mentre no se sàpiga més.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació