Enric I. Canela

L’European University Association ha publicat Financially Sustainable Universities II, European universities diversifying income streams de Thomas Estermann i Enora Bennetot Pruvot.

Un treball interessant d’unes 90 pàgines que posa de manifest que no acomplim gairebé cap de les condicions necessàries per generar recursos alternatius als que provenen de l’administració i de les matrícules.

De totes formes cal assenyalar que la majoria dels diners alternatius que aconseguim el professorat no deixen més benefici, i amb prou feines, que el necessari per pagar l’estructura que els acull. O sigui generem més activitat però hi ha benefici.

De totes formes, un dels autors diu que de cap manera el finançament addicional pot compensar un mal finançament públic: Ho entendrà tothom?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació