Enric I. Canela

Jaume Sarramona, catedràtic emèrit de Pedagogia de la UAB, feia fa unes setmanes una reflexió sobre la situació de la Formació Professional. El resum diu:

Aquest curs hi ha hagut un creixement significatiu de la demanda de formació professional, en especial en algunes branques on sembla que hi ha més possibilitats de trobar feina. És una sorpresa? No hauria de ser-ho si hagués una planificació mitjanament acurada d’aquesta part del sistema educatiu. Tant demanar que calia augmentar la proporció d’alumnes que anessin a la formació professional i quan comença a ser una realitat ens desborda la demanda.

La realitat és que la planificació ha estat nul·la. Necessitem que molts joves vagin a la Formació Professional i resulta que quan volen anarhi tot són problemes i manca de recursos.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació