Enric I. Canela

Ahir vaig llegir una notícia que em va desagradar profundament: Manel Balcells deixa la presidència de la Comissió Executiva de Biocat.

La notícia, entre altres coses, diu: Manuel Balcells i Díaz (Ripoll, 1958) deixa la presidència de la Comissió Executiva del Patronat de Biocat, després de quatre anys al càrrec. La marxa de Balcells forma part dels canvis en els òrgans de govern de Biocat, com a conseqüència de la reestructuració dels diferents departaments de la Generalitat que estan representats en el Patronat de la BioRegió de Catalunya.

Entenc que la raó és política però no pensant en la bona marxa de Biocat. Espero que ell seu equip, magnífic, continuï, com tot apunta, i no s’esgarrin les coses. Si alguna cosa destaco de debò en la política d’aquests anys és Biocat.