L’altre dia l’entitat espanyolista Convivencia Cívica Catalana (CCC) va presentar recurs al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) contra la norma aprovada el darrer setembre. El decreta català és un decret de mínims i amb excepcions. Puigcercós ha demanat al Govern que defensi ‘amb ungles i dents’ l’exigència del nivell C als professors universitaris.

Aquesta gent de CCC els manca un bull. De totes formes que diguin el que vulguin , ells i el TSJC, en última instància les proves de selecció de professorat les fan els tribunals “ad hoc”, seguint les normes. A mi, membre d’un tribunal, no em passaria pel cap donar una plaça a una persona que no estigués compromesa en la llengua del meu país, li fallaria alguna cosa. Cal que sigui bon científic, bon professor i això també implica fer-se entendre en la llengua del meu país. Una cosa és ser “talibà” i l’altre ruc.

Una resposta a “Els anticatalà no descansen”

  1. […] Fa uns dies feia referència al recurs que l’entitat espanyolista Convivencia Cívica Catalana (CCC) va presentar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) contra la norma aprovada el darrer setembre (veure Els anticatalà no descansen). […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació